Nyílt elismerés

Rogán: Brüsszel a munkahelyvédelmi tervet is elismerte

Az EU szerdai országjelentése nyílt elismerése annak, hogy a magyar kormány által meghirdetett munkahelyvédelmi akcióterv beváltja majd a hozzá fűzött várakozásokat - mondta a Fidesz parlamenti frakcióvezetője.

2012.11.07 20:06MTI

 Az Európai Bizottság országjelentése nemcsak azért siker Magyarországnak, mert Brüsszel jelezte, hogy 2013-ban is három százalék alatt lesz a magyar államháztartás hiánya, és hogy csökken az államadósság, hanem azért is, mert a dokumentumnak a foglalkoztatás javulásáról szóló része nyílt elismerése annak, hogy a munkahelyvédelmi akcióterv be fogja váltani a hozzá fűzött várakozásokat - fejtette ki Rogán Antal a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) győri szervezetének kerekasztal-beszélgetésén, a főváros XXII. kerületében.
   
Álláspontja szerint az Európai Bizottság jelentésében elismerte, hogy a költségvetés és a magyar emberek erőfeszítései eredményre vezetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.