Lefoglalt fákat osztanak szét

A miskolci önkormányzat tüzelővel segíti a rászorulókat

Tüzelővel segíti a téli hónapokban a fűtetlen lakásban élőket a miskolci önkormányzat.

2012.11.02 08:39MTI

Miskolcon az elmúlt télen egyetlen hajléktalan sem halt meg az utcán, ugyanakkor az önkormányzat a saját fűtetlen lakásukban élőkre is odafigyel, és segít nekik - hangsúlyozta Dobos Tímea, a polgármesteri hivatal szóvivője. Közlése szerint a miskolci önkormányzat tulajdonában lévő területekről eltulajdonított és lefoglalt fákat a Miskolci Családsegítő Szolgálat osztja szét a rászorultak között, "de szükség esetén - ahogyan tavaly - vásárol is tűzifát az önkormányzat". 

Dobos Tímea elmondta: a miskolci önkormányzat a szociális és gyermekjóléti intézményekkel, a hajléktalanokat ellátókkal, valamint a mentőszolgálat, a rendőrség, a tűzoltóság és polgárőrség szükség szerinti bevonásával kiemelt figyelmet fordít ezen a télen is a különösen veszélyeztetett és segítségre szoruló emberek megsegítésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.