Négy évre

Kéri István maradt a baranyai iparkamara elnöke

A Pécs-Baranyai Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tisztújító közgyűlése négy esztendőre újraválasztotta Kéri István eddigi elnököt hétfőn.

2012.10.15 19:59MTI

A közgyűlés utáni sajtótájékoztatón az elnök hangsúlyozta: a szervezetnek tovább kell járnia eddigi útját, az erősödő decentralizáció irányába. Hangsúlyozta, az idén bevezetett kamarai regisztrációval pontos, naprakész képet kaptak a megye gazdasági szereplőiről, ami segíti munkájuk hatékonyságát is. Önkéntes tagjaik mellett a jövőben kiemelten kezelik a regisztráltakat is, hiszen – mint fogalmazott – ha Baranya teljes gazdaságát szeretnék fellendíteni, figyelni kell a nem kamarai tagok igényeire is. 

Kéri István a távirati iroda kérdésére elmondta, 1300 tagja van a megyei kamarának, idei költségvetése megközelíti a 400 millió forintot, amelynek nagyjából a negyede folyik be a tagdíjakból; utóbbi összege a válság kitörése óta megfeleződött. A regisztrált tagság megközelíti a 19 ezret - tette hozzá az elnök. Az elnök beszámolt arról is, hogy az elmúlt négy évben körülbelül félmilliárd forintot nyert a kamara közvetlen európai uniós pályázatokon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.