Első fokon életfogytiglant kapott

Kézigránátos gyilkosok: már pénteken jogerős ítélet születhet

Másodfokon folytatódik pénteken a Pécsi Ítélőtáblán a 2008. novemberi, két halálos áldozattal járó pécsi kézigránátos gyilkosság vádlottjainak pere; már az első tárgyalási napon jogerős ítéletet hozhatnak.

2012.10.05 07:48MTI

Pécsen 2008. november 18-án éjjel dobtak kézigránátot egy Fejlődés utcai házba, hogy az ott lakó férfit megleckéztessék haragosai. A robbanástól a férfi és élettársa a helyszínen meghalt, a velük egy helyiségben tartózkodó gyerekek nem sérültek meg.

A Pécsi Törvényszék idén márciusban a bűncselekmény tettesét, Bogdán Jenőt életfogytiglani szabadságvesztésre ítélte, 30 év múlva helyezhető feltételesen szabadlábra. Az előre kitervelt, több emberen elkövetett emberölésben felbujtóként és bűnsegédként közreműködő társai 15, 12, illetve 10 év fegyházbüntetést kaptak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.