Több hónapig tart a felépülése

Kocsis Zoltánon sikeres kardiológiai műtétet hajtottak végre

Sikeres kardiológiai műtétet hajtottak végre Kocsis Zoltán Kossuth-díjas zongoraművészen, a Nemzeti Filharmonikus Zenekar főzeneigazgatóján csütörtökön.

2012.09.21 11:40MTI

A hírt péntek délelőtt Kovács Géza, az együttes főigazgatója közölte az MTI-vel. "A művész állapota ma reggel kielégítő volt. Teljes felépülése több hónap elteltével várható" - olvasható a közleményben, amelyet a család felhatalmazásával küldtek.

Kovács Géza péntek reggel tájékoztatta az MTI-t arról, hogy Kocsis Zoltánt váratlan megbetegedése miatt csütörtökön kórházba kellett szállítani.

A vele meghirdetett hangversenyeket a következő hetekben a Nemzeti Filharmonikusok vendégkarmesterek bevonásával tartja meg. A szeptember 25-i, kedd esti évadnyitó koncertet - műsorán Debussy szimfonikus darabjaival és Bartók A kékszakállú vára című művével - Kovács János Kossuth-díjas karmester vezényli.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.