A választási regisztráció ellen tiltakoznak

Gyurcsány-sátor: Selmeczit nem nagyon izgatja, ha négy férfi összeköltözik

A Fidesz szóvivője szerint nem hangzik túl izgalmasan, hogy négy középkorú férfi összeköltözik egy sátorba, a belváros közepén.

2012.09.10 10:19MTI

Selmeczi Gabriella így kommentálta, hogy egyhetes éhségsztrájkba kezdett Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke és a párt három másik tagja Budapesten, a Kossuth Lajos téren.

"Talán nem kellene ekkora ügyet csinálni egy egyhetes tisztítókúrából" - írta az MTI-hez hétfő délelőtt eljuttatott közleményében a Fidesz szóvivője.

A DK-s politikusok vasárnap este kezdett akciójukkal az ellen tiltakoznak, hogy a kormánypártok előzetes regisztrációhoz akarják kötni a választási részvételt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.