Fidesz-KDNP-frakcióülés

Harrach: csak a jelenlegi kormánypártok tudják kezelni a válságot

Harrach Péter szerint a Fidesz-KDNP szövetsége az egyetlen olyan politikai erő ma Magyarországon, amelyik képes kezelni a válságot.

2012.09.07 14:20MTI

Egy súlyos európai válság idején tartotta ülését a Fidesz-KDNP-frakciószövetség, ez a válság pedig sokkal súlyosabb annál, mint sokan gondolnák, csupán pénzügyi eszközökkel nem lehet megoldani - hangoztatta a KDNP frakcióvezetője pénteken Sárváron a kormánypártok közös frakcióülését követő sajtótájékoztatón.

Kijelentette: a válságkezeléshez másfajta gondolkodás és egy erős politikai erő kell, ma pedig Magyarországon egyetlen olyan politikai erő van, amelyik képes kezelni a válságot, ez pedig a Fidesz-KDNP szövetsége.

Ha a szövetség megbomlik, az ország nagyon rosszul jár, mert a válság nem lesz kezelhető, ezért a KDNP minden kérdést együttműködéssel, nem pedig zsarolással vagy konfliktuskereséssel old meg - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.