Az oltás jelenleg is tart

Munkagépek égtek ki Kiskőrösön egy avartűzben

Több munkagép kiégett egy avartűzben Kiskőrös Feketehalom nevű településrészén, az oltás jelenleg is tart.

2012.08.18 19:15MTI

A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője Bacsák Szilárd elmondta: a délutáni órákban befutott riasztást követően hat gépjárművel 25 tűzoltó érkezett a helyszínre. Az első jelentések alapján az érintett területen eddig ismeretlen okból 300 négyzetméternyi avar és gaz gyulladt meg, majd a tűz egy 70 négyzetméteren álló farakásra és a közelben parkoló munkagépekre is átterjedt.

Az oltás körülbelül két órája kezdődött, és jelenleg is tart - jelezte az alezredes, hozzátéve: az eddigi adatok szerint két mezőgazdasági vontató és egy erőgép teljesen kiégett a tűzben, és egy másik erőgépet és traktort is megrongált.

A feltehetően jelentős anyagi kár felmérése később várható - tette hozzá a hivatalvezető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.