Az oltásban harminc tűzoltó vesz részt

Kigyulladt egy diszkó Kisvárdán

Kigyulladt egy háromszáz négyzetméteres, használaton kívüli szórakozóhely csütörtökön Kisvárdán, az oltást megkezdték a tűzoltók. A tűzben senki sem sérült meg.

2012.08.16 14:25MTI

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője Tóth Gabriella elmondta: az épület tetőszerkezete teljes terjedelemében ég, a tűz átterjedt a berendezési tárgyakra is. Az oltásban csaknem harminc tűzoltó - köztük a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat - vesz részt, a helyszínre Kisvárda mellett Záhony, Nyíregyháza és Vásárosnamény tűzoltóságairól érkeztek egységek.

A korábban diszkóként használt épületben senki sem tartózkodott, így személyi sérülés sem történt - tette hozzá a főhadnagy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.