Új frakció alakul, hét fővel

Tiszavasvári: kisebbségbe kerülhet a Jobbik az önkormányzatban

Kisebbségbe kerülhet a tiszavasvári önkormányzatban a várost vezető Jobbik, miután a 12 tagú képviselő-testület hét tagja - két fideszes, három független és két, a Jobbikból kilépett helyi képviselő - új frakció létrehozását jelentette be. A testületnek rajtuk kívül öt, jobbikos tagja van.

2012.07.27 11:59MTI

Palló Sándor, fideszes tiszavasvári képviselő az MTI-nek pénteken elmondta: a frakció létrehozását a csütörtöki testületi ülésen ő jelentette be, s a létrejövő szerveződés változást szeretne elérni a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisváros önkormányzatának működésében.

Kérdésre válaszolva ugyanakkor határozottan cáfolta, hogy a jobbikos polgármester "megbuktatását akarná elérni" a létrejövő frakció. Úgy fogalmazott: jobbá, eredményesebbé akarják tenni a település helyhatóságának munkáját, mert elégedetlenek az eddigi mintegy két évben történtekkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.