Kétnapos informális ülés

Navracsics Cipruson: az adatvédelmi reformról egyeztetnek

Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter hétfőn és kedden részt vesz az Európai Unió Bel- és Igazságügyi Tanácsának soron következő, kétnapos informális ülésén Cipruson.

2012.07.23 09:38MTI

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) közleménye szerint az EU soros elnökségi tisztségét 2012 júliusától betöltő országban az adatvédelmi reformról egyeztetnek az európai igazságügyi miniszterek.

A ciprusi ülés napirendjén van továbbá a bűncselekményekből származó jövedelem Európai Unión belüli befagyasztásáról és elkobzásáról szóló irányelvjavaslat, valamint a határokon átnyúló követelés-behajtás megkönnyítését célzó, az ideiglenes számlazárolást elrendelő európai végzés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.