Magyar-lengyel barátság

Navracsics: A közép-európai nemzeteknek össze kell fogniuk

"A közép-európai nemzetek csak akkor tudnak boldogulni, ha összefognak, egységesen lépnek fel, és közvetlenül rendezik az időről időre felmerülő vitás kérdéseket" - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter pénteken a lengyelországi Lódzban.

2012.07.13 15:46MTI

A miniszterelnök-helyettes kiemelte, hogy Lengyelországot és Magyarországot erős baráti kapcsolatok kötik össze, de ezek fennmaradásának záloga a közvetlen és erős személyes kapcsolatok kiépítése.

Hanna Zdanowska, Lódz polgármestere bejelentette, hogy 2015-ben Lódzban, Szeged testvérvárosában ünneplik a magyar-lengyel barátság napját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.