Hőség

Lazítottak a ruházati előírásokon a minisztériumokban

A hőség miatt az idén is engedélyezik a könnyített ruházatot a minisztériumi munkatársaknak - közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium szerdán.

2012.07.04 12:04MTI

Mindez azt jelenti, hogy a nők számára nem kötelező a harisnya, rövidebb is lehet a szoknya, a férfiak esetében pedig eltekintenek a nyakkendő és a zakó viselésétől.

Az országos tiszti főorvos jövő hétfő éjfélig meghosszabbította a múlt szombat óta tartó hőségriadót. A hőség miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdára is harmadfokú figyelmeztetést adott ki az egész ország területére, mivel a napi középhőmérséklet tartósan 27 fok felett alakulhat.

A meteorológiai előrejelzések szerint a héten nem enyhül jelentősen a hőség, még vasárnap is 37 fok lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.