"Az MSZP nem képes a múltjával szakítani"

Schmidt Mária: nem bántottam a magyar munkavállalókat

Schmidt Mária, a XXI. Század Intézet főigazgatója egy hétfői budapesti sajtótájékoztatón azt mondta, hogy nem bántotta a magyar munkavállalókat a Mandiner portálon megjelent esszéjében.

2012.06.18 16:00MTI

Miután írását bírálták, a főigazgató hétfőre vitára hívta Mesterházy Attilát, az MSZP frakcióvezetőjét és Jávor Benedeket, az LMP képviselőcsoportjának vezetőjét, de ők nem mentek el.

Schmidt Mária a vita helyett megtartott sajtótájékoztatóján arról beszélt: "a baloldali politikusok" az ő esszéjéből "nyilvánvalóan nem akartak elolvasni semmit", és "egy értelmiségi megnyilvánuláshoz politikai alapon viszonyulnak". Egyúttal sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy "az MSZP nem képes a múltjával szakítani".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.