Vízsugárral köszöntötték

Földet ért az első Wizz Air-járat Debrecenben

Megérkezett Debrecenbe a Wizz Air-légitársaság első menetrendszerinti járata; a London-Lutonból érkező repülőgép 9 óra 32 perckor landolt a helyi repülőtéren, ahol a szokásoknak megfelelően vízsugárral köszöntötték a begördülő repülőt.

2012.06.18 10:03MTI

Az MTI információi szerint a 180 személyes gépre csaknem 170 angol utas váltott jegyet, akik az elkövetkező napokat Debrecenben töltik. A géppel érkezett Debrecenbe Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója és Herdon István, a repülőteret üzemeltető Xanga cégcsoport tulajdonos-igazgatója.

Az első gép utasait Kósa Lajos (Fidesz), Debrecen polgármestere vezetésével a város vezetői köszöntötték. A járat mintegy félórás várakozás után teltházzal indul vissza London Luton repülőterére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.