Fideszes táblákat helyeztek el az ülésteremben?

DK-s akció miatt kis késéssel kezdődött az Országgyűlés ülése

Kis késéssel kezdődött el az Országgyűlés csütörtöki ülése, a Demokratikus Koalíció (DK) képviselői ugyanis fideszes politikusokat és üzletembereket ábrázoló táblákat helyeztek el az ülésteremben, az elnöklő Latorcai János pedig azok eltávolítására szólította fel a teremszolgákat.

2012.06.14 13:40MTI

A KDNP-s országgyűlési alelnök közölte, amíg ez nem történik meg, az ülés nem kezdődik el.

Az MTI-t a DK arról tájékoztatta, a "11 tagú oligarchaválogatottal" arra akarták felhívni a figyelmet - a kormány két évét értékelő ülés elején -, hogy "amíg az ország elszegényedik, addig a fideszes politikusok és a Fidesz-közeli vállalkozók gyarapodnak".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.