Bizonyíték hiányában tagadnak?

Csepeli kettősgyilkosság: felmentést kértek a védők

Felmentést kértek a védők a három és fél évvel ezelőtti csepeli kettősgyilkosság büntetőperében a Fővárosi Törvényszéken kedden.

2012.06.05 19:53MTI

A vád szerint a csepeli alapítványi iskolában 2009 januárjában Kun Tamás elsőrendű vádlott, az intézmény gondnoka által aljas indokból, előre kitervelten elkövetett gyilkosság hátterében az áll, hogy az iskolát vezető Deme Gábor másodrendű vádlott megpróbálta megakadályozni sokmilliós pénzügyi visszaéléseinek napvilágra kerülését.

A kihalt iskolában pisztollyal közvetlen közelről végrehajtott kivégzésszerű gyilkosság során elhangzottakat az egyik áldozatnál lévő magnó rögzítette, így hamar kézre kerülhetett Kun és Deme, akik azonban tagadták bűnösségüket, és kedden előadott perbeszédeikben ügyvédeik is bizonyítottság hiányában történő felmentést kértek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.