Orbán is jelen lesz

Átalakul a kormány: tárgyal a Fidesz-frakció

A kormányátalakításról tárgyal ma délelőtti ülésén a Fidesz parlamenti képviselőcsoportja. A tanácskozáson jelen lesz Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke is.

2012.05.14 07:30MTI

A kormányfő pénteken jelentette be, hogy Lázár János, a Fidesz jelenlegi parlamenti frakcióvezetője lesz az IMF-főtárgyalóvá kinevezett Varga Mihály utódja a Miniszterelnökséget vezető államtitkári poszton. Lázár Jánost - aki el is vállalta a Miniszterelnökség vezetését, így le kell mondania hódmezővásárhelyi polgármesteri posztjáról is - Rogán Antal, az V. kerület polgármestere, a parlament gazdasági bizottságának elnöke válthatja a Fidesz-frakció élén.
   
Lázár János 2010 májusa óta vezeti a Fidesz parlamenti képviselőcsoportját. A posztra tavaly májusban választották újra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.