Az MSZP Sólyom Lászlót javasolná

A Jobbik szerint nem lesz közös ellenzéki államfőjelölt

Dúró Dóra közölte: a Jobbik szerint egy közös ellenzéki köztársaságielnök-jelölt állítása teljesen kizárt és a Jobbik az MSZP által javasolt Sólyom László jelölését sem támogatja.

2012.04.03 12:12MTI

A Jobbik szóvivője hangsúlyozta: pártja továbbra is kitart az új államfő közvetlen megválasztásának javaslata mellett. Emlékeztetett arra, hogy Orbán Viktor 2005-ben szimpátiaszavazást hirdetett az akkori államfőjelölt személyéről. Dúró Dóra szerint a Fidesznek most is támogatnia kellene, hogy az emberek véleményét is megkérdezzék, nem szabadna "megfutamodniuk kormányon az emberek véleményétől".
   
A szóvivő megerősítette, hogy a Jobbik konkrét személyekről és esetleges saját jelöltjéről a szerdai elnökségi és frakcióülésén tárgyal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.