Világhírügynökségek Schmitt Pál nyilatkozatáról

A világot nem érdekli a magyar államfő dolgozata

A világhírügynökségek a péntek este a magyar közszolgálati televízióban elhangzott Schmitt Pál-nyilatkozatból azt emelték ki, hogy a magyar köztársasági elnök nem mond le posztjáról.

2012.03.30 23:05MTI

A hírügynökségek az államfőnek arra a kérdésre adott válaszát idézték: megfordult-e a fejében, hogy miután megfosztották kisdoktori címétől, lemond az államfői posztról.

A hírügynökségek nem fűztek kommentáló elemeket Schmitt Pál nyilatkozatához. Főként az államfő szavait idézték, melyek szerint az elnök lelkiismerete tiszta, és úgy véli: jó munkát végzett.

Több hírügynökség felidézte Schmitt Pál pályafutását, utalva sportsikereire, és arra, hogy az államfő Orbán Viktor kormányfő javaslatára került a legmagasabb közjogi méltóság tisztébe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.