Gyurcsányé a dicsőség?

DK: Orbán Viktor semmi mást nem tett, mint Schmitt Pál

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a miniszterelnöknek a Mercedes-gyár felavatásakor köszönetet kellett volna mondania Gyurcsány Ferenc korábbi kormányfő munkájáért, amelynek eredményeként Kecskemétre telepítette üzemét a Daimler AG.

2012.03.30 10:10MTI

A DK úgy véli, hogy Orbán Viktor csütörtöki beszédében szerepelnie kellett volna a következőknek: "ezúton is szeretnénk megköszönni Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnöknek és kormányának, hogy eredményes munkájuk és lobbizásuk eredményeként, 2008 júniusában a Daimler AG úgy döntött, hogy Kecskemétre telepíti egyik gyárát".
   
Oláh Lajos független országgyűlési képviselő, a DK tagjának pénteki közleménye szerint Orbán Viktor semmi mást nem tett, mint Schmitt Pál. "Schmitt Pál mások tudományos munkáját, Orbán Viktor pedig mások munkájának gyümölcsét tulajdonította el, mondta magáénak" - szerepel a kommünikében. 
   
A Daimler-csoporthoz tartozó Mercedes-Benz új kecskeméti személyautó-gyárban csütörtökön indult meg a termelés, az ünnepélyes avatáson Orbán Viktor miniszterelnök az utóbbi idők egyik legjelentősebb sikerének nevezte a gyár létrejöttét.
   
Csütörtökön az MSZP is bírálta hasonló okok miatt a miniszterelnököt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.