A DK pazarlással vádolja Orbánékat

Fidesz: Gyurcsányék számára szokatlan lehet a közvagyon gyarapítása

Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője a Demokratikus Koalíció (DK) szerdai sajtótájékoztatójára úgy reagált: Gyurcsány Ferenc és pártja számára nyilván szokatlan, ha valaki nem elherdálja, hanem gyarapítja a közvagyont, így "minden bizonnyal ez zavarja tisztánlátásukat".

2012.03.21 13:29MTI

Az ellenzéki párt szerint az Orbán-kormány több mint ezermilliárd forintot pazarolt el az adófizetők pénzéből a kormányváltás óta. A legnagyobb tétel, hozzávetőleg ötszázmilliárd forint az orosz tulajdonú Mol-részvények elmúlt évi visszavásárlása a listán, míg kétszázmilliárd forint azoknak a közbeszerzési pályázatoknak az értéke, amelyeket az utóbbi két évben a Közgép Zrt. építőipari vállalat nyert el. Ugyancsak szerepel az összesítésben a többi között a debreceni stadion felépítésére elkülönített 12 milliárd forint, a Századvég-csoporttal kötött több kormányzati szerződés, a Rába-részvények állami megvásárlása, valamint a Terrorelhárítási Központ és a Budapesti Közlekedési Központ fenntartása is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.