Vizsgálóbizottságot állítana fel a párt

Sokan hagyják el az országot - Vészharangot kongat a Jobbik

Z. Kárpát Dániel kijelentette: a Jobbik szerint elfogadhatatlan, hogy a kormány tétlenül nézi, ahogy folyamatosan erősödik az elvándorlás Magyarországról.

2012.03.23 12:48MTI

Az ellenzéki országgyűlési képviselő a nürnbergi munkaerő-piaci kutató adataira hivatkozva közölte: 2020-ig 150 ezer magyar bevándorlását várják Németországba, a magyar Központi Statisztikai Hivatal (KSH) becslése szerint pedig 2030-ra mindössze 9 millió 171 ezer fő lesz Magyarország lakossága.     

A Jobbik szerint elfogadhatatlan, hogy a kormány nem tesz semmit ezek ellen a riasztó statisztikai adatok ellen. Az ellenzéki párt úgy véli: első lépésként egy vizsgálóbizottságot kellene felállítani a népességpolitikai problémák diagnosztizálására, illetve a kivándorlás lassítására, majd megállítására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.