Megbeszéljük

Vizsgálódik az NMHH: Bolgár György bajba kerülhet

A február 15-én, szerdán adásba került Megbeszéljük című műsor miatt indított vizsgálatot a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH): az adásban Schmitt Pál köztársasági elnök likvidálásáról beszélgetett Bolgár György.

2012.02.23 07:31ma.hu

Az NMHH a Magyar Nemzetet úgy tájékoztatta: eddig két panasz érkezett a hatósághoz az ügyben.

Mint a hogy a lap emlékeztet, a Klubrádió műsorában egy betelefonáló a következőket mondta: „És nekem van egy elméletem, hogy hogy tudják Schmitt Pált megmenteni. Ez elmélet. Ha likvidálják.” Bolgár György műsorvezető ezek után az adás megszakítása helyett még percekig beszélgetett a férfival, aki többek között azt is elmondhatta, hogy szerinte Rogán Antal áll Vancsik Zoltán MSZP-s politikus évekkel ezelőtti halálos közlekedési balesetének hátterében.

Szerdán a Civil Összefogás Fórum (CÖF) nyílt levélben fordult az Európai Parlament szocialista frakciójának vezetőjéhez.

A levél szerzői, Fricz Tamás és Csizmadia László többek között azt kérdezte Hannes Swobodától, elfogadhatónak tartja-e, hogy ilyesmi elhangozhat egy rádióműsorban, illetve szerinte van-e olyan tagállam, ahol tolerálnák az adott államfő likvidálásáról folyó nyilvános párbeszédet – írja a csütörtöki Magyar Nemzet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.