Az ügyet a II. és III. kerületi Bíróság viszi

Újabb vádat emelt az ügyészség Geréb Ágnessel szemben

A Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség, hétfőn újabb vádat emelt dr. Geréb Ágnes ellen foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége, felbujtóként elkövetett közokirat-hamisítás bűntette és kuruzslás vétsége miatt.

Elítélték - Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.02.20 13:26havariaPress

Újra vádat emelt az Ügyészség Geréb Ágnes ellen foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége, felbujtóként elkövetett közokirat-hamisítás bűntette és kuruzslás vétsége miatt. A vádirat szerint a vádlott, akit a bíróság 2007. október 26. napjától 3 évre eltiltott a szülész-nőgyógyász foglalkozás gyakorlásától, az eltiltás hatálya alatt rendszeresen szülész-nőgyógyász, valamint terhes-gondozási tevékenységet végzett, illetve előre tervezetten intézményi kereteken kívül szervezett meg és vezetett le szüléseket. Az esetek közül 2009 szeptemberében, 2010 májusában és 2010 októberében veszélyeztette a szülő nők és a magzatok életét és egészségét. A vádlott a vádemeléskor házi őrizetben volt, és az ügyészség indítványozta a vádiratban a kényszerintézkedés határidejének meghosszabbítását. Az eljárást a Budapesti II. és III. kerületi Bíróság folytatja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.