Választás

Pirka Károly Kemenesszentpéter polgármestere

Pirka Károly független jelöltet választották meg az időközi választáson polgármesternek a Veszprém megyei Kemenesszentpéteren, ahol a polgármester lemondása miatt írtak ki időközi választást.

2012.02.19 20:41MTI

Nagy Géza, a település jegyzője elmondta: a választásra jogosult 571 lakosból 269-en adták le voksukat a polgármesteri hivatalban kijelölt szavazóhelyiségben. Pirka Károlyra 200, a szintén független Máthéné Szabados Erzsébet Évára 69 szavazatot adtak le a kemenesszentpéteriek - ismertette az eredményt Nagy Géza.

Kövi Tibor, az alig hétszáz fős település előző polgármestere az MTI-nek korábban azt mondta: azért mondott le tavaly december elsején, mert úgy érezte, az átalakuló közigazgatásban egy fiatalabb polgármester jobban helyt tud állni, hathatósabban képviselheti a település érdekeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.