Ellepett minket a hó

Képek: így fest a behavazott ország!

Négy embert vittek krízisszállóra a budapesti rendőrök hétfőn hajnalban, megmentve őket ezzel a kihűléstől - Borsodban még három helység van elzárva a hótól.

FEHÉR PAPLAN AZ ORSZÁGON - KATTINTSON KÉPEINKÉRT! képgaléria

2012.02.07 11:47ma.hu/MTI/fotók: MTI

A BRFK kedden úgy tájékoztatott: a hajnali órákban Csepel különböző területeiről egy 64 éves nőt saját fűtetlen lakásából, egy 63 éves és egy 53 éves férfit pedig egy hideg, elhagyott romos épületből, míg egy negyedik, 42 éves férfit a Szent Imre térről szállítottak el XXI. kerületi Ady Endre úton megnyitott krízisszállóra.

A csepeli rendőrök egy 53 éves férfit kétszer is megmentettek azzal, hogy fűtött, átmeneti szállásra vitték. A kabát nélkül a Szent László téren tartózkodó férfit még a hétfő reggeli órákban bevitték a csepeli krízisszállóra, de délután a járőrök ugyanott találták, ezért ismét beszállították a melegedőbe.

GALÉRIÁNKÉRT KATTINTSON A KÉPRE! (MTI)


Még három település - Őrhegy, Zemplénagárd és Kiscsécs - volt megközelíthetetlen kedd délelőtt a hófúvás emelte hótorlaszok miatt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - mondta el a közútkezelő társaság megyei ügyelete.

Reggel még hat településre nem lehetett bejutni a megyében. Az erős szél visszahordja a havat a korábban megtisztított útra, ezért az ekézést kezdhetik elölről a társaság munkagépei. Kedden késő délelőtt még kilenc alsóbbrendű út volt járhatatlan a megyében a bodrogközi, a dél-borsodi és az abaúji térségben.

Pintér Sándor belügyminiszter kedden az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottsága előtt azt mondta: délre minden, a havazás miatt elzárt borsodi település elérhetővé válhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.