Havazás

A BKV járatai rendben közlekednek, a budapesti közutak is járhatók

A fővárosi közösségi közlekedésben nincsenek fennakadások, a BKV járművei minden viszonylatban rendben közlekednek.

2012.02.04 19:38MTI

Bár az utak havasak, de minden autóbusz menetrend szerint jár, a villamosok teljes vonalon közlekednek, a váltók takarításáról folyamatosan gondoskodnak - mondta a BKV fődiszpécsere, hozzátéve fennakadások nincsenek.

A Fővinform tájékoztatása szerint Budapesten a havazás miatt az utak burkolata havas, csúszós, a megszórt helyeken latyakos, nedves. Az autósok és gyalogosok közlekedését időnként az erősödő szél is nehezíti.

Havasi Zsolt azt mondta: gyér volt a közúti forgalom Budapesten, szombat délelőtt több baleset is történt, de a közúti közlekedésben különösebb fennakadás nem volt tapasztalható. A Fővinform ügyeletese azt mondta a közutakat folyamatosan takarítják, sózzák, lezárt, megközelíthetetlen vagy járhatatlan út Budapest területén nincs.

Budapesten szombat reggel kezdődött a havazás, és azóta intenzíven esik, eddig mintegy 5-10 centiméteres hó hullott a fővárosra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.