Rendkívüli közgyűlés összehívását szorgalmazzák

"Ízléstelen vicc" - Elzavarná Gyurcsányt Miskolcról a Jobbik

Szegedi Márton, a Jobbik városi elnöke, frakcióvezetője közölte: rendkívüli közgyűlés összehívását szorgalmazza Miskolcon a Jobbik helyi frakciója, amely azt szeretné elérni, hogy a grémium Gyurcsány Ferencet nyilvánítsa nem kívánatos személynek Miskolcon.

Gyurcsány Ferenc Miskolcon - Képek képgaléria

2012.01.24 18:10MTI

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció vezetője, valamint a párt három tagja, Vadai Ágnes, Varjú László és Molnár Csaba hétfőn miskolci családok invitálására a borsodi megyeszékhely negyvenezer lakosú avasi városrészébe, panellakásokba "költözött", hogy vendéglátóik kérésére a helyszínen ismerkedjenek meg azzal, milyen is ilyen környezetben lakni, élni.
   
A Jobbik városi elnöke szerint az országot és Miskolcot is "tönkre tévő Gyurcsány-féle futóbolondoknak" régen önfenntartó börtönökben lenne a helyük.
   
Itt és most provokációról van szó, "ízléstelen vicc" az, amit Gyurcsány Ferenc a miskolciakkal csinál, a budai villájából a nyomorgó, számláikat kifizetni nem tudó avasi emberek közé jönni - mondta Szegedi Márton.
   
A Jobbik városi elnöke, a párt önkormányzati frakcióvezetője közölte: mindez felháborítja őket, és azonnali intézkedéseket követelnek. Miskolc polgármesterét arra kérik, hogy rendkívüli közgyűlést hívjon össze, amely nyilvánítsa persona non gratának Miskolcon Gyurcsány Ferencet, azért "hogy ne hergelhesse tovább a miskolci embereket".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.