Visszavonatná a törvényjavaslatokat

Barroso levélben fenyítette be Orbánt?

Valóban kapott levelet Orbán Viktor kormányfő José Manuel Barrosótól, az Európai Bizottság elnökétől, de "nincs felhatalmazásunk tőle arra, hogy ezt ismertessük a nyilvánossággal" - mondta Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője keddre virradó éjszaka.

2011.12.20 07:03MTI

"A levél tartalmáról Barroso elnök úr adhat felvilágosítást" - közölte Szijjártó Péter, hozzátéve, hogy természetesen Orbán Viktor miniszterelnök a szokásos rendben válaszlevelet fog küldeni az Európai Bizottság elnökének.

Az Origo hírportál értesülései szerint José Manuel Barroso személyes hangvételű levélben szólította fel a magyar miniszterelnököt a jegybankról és a pénzügyi stabilitásról szóló törvényjavaslat visszavonására.

A hírportál azt írta: Barroso levele azt érzékelteti, ez lehet a feltétele a Nemzetközi Valutaalappal és az Európai Unióval tervezett kölcsönmegállapodásnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.