Miért hiúsult meg a visszaadás?

Tarlósékat ekézi a CET-beruházó

A Porto Investment Hungary Kft szerint a CET visszaadása a fővárosi önkormányzat miatt hiúsult meg.

2011.10.28 12:49ma.hu

Tovább késik a sokat szidott és sokat emlegetett CET épületegyüttes átadása: a beruházó Porto Investment Hungary Kft. szerint mindezért a Fővárosi Önkormányzat hibáztatható. Mint azt pénteki közleményükben írják: a Fővárosi Önkormányzat képviselői megtagadták, hogy a Kft. részére bemutassák tulajdonosi meghatalmazásukat, amely feljogosít a CET épületegyüttes visszavételére, ezért ez pénteken meghiúsult.

A Porto Investment szerint a Fővárosi Önkormányzat képviselői megtagadták a meghatalmazás átadását.  "Ez a magatartás sajnálatosan tovább hátráltatja a projekt befejezését is." - teszik hozzá: azt állítják ugyanis, hogy a felhatalmazás nélkül az épületegyüttest nem adhatják át.

Mint ahogy arról korábban írtunk: a Porto Investment szerint bizonytalan a CET-beruházás folytatása, mert Tarlós István főpolgármester nem tudja majd "konstruktív és korrekt akaratát" az önkormányzaton belül érvényesíteni azokkal szemben, akik a Porto nélkül fejeznék be a beruházást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.