Folytatódik a csepeli kettős gyilkosság pere

Rettenetes, sokkoló bizonyíték a tárgyalóteremben

Kedden délelőtt folytatódik a csepeli kettős gyilkosság pere a Fővárosi Bíróságon.

2011.09.20 11:11csepel.info

A mai tárgyalási nap attól tér el a korábbiaktól, hogy zárt ülést tartanak: információink szerint most játsszák le azt a hangfelvételt, amelyet a Papp Lászlónál, az egyik áldozatnál talált diktafon rögzített.

A magyar kriminalisztika történetében is egyedülálló gyilkossági bizonyíték azonban olyan sokkoló, hogy kegyeleti okokból nem engedik nyilvánosságra hozni. Bár több bulvárlap is megpróbálta megszerezni, és sok bűnügyben szivárognak ki titkos bizonyítékok, ebben az esetben, valószínűsíthető, hogy a felvétel mai napig nem került ki a bíróságról.

Informátorok szerint ugyanakkor a felvétel megtöri Deme Gábor eddigi tanúvallomásait, azt, hogy ő éppen nem volt a helyiségben a gyilkosság időpontjában, ugyanis a két tanár megölése között is hallatszik Deme Gábor hangja. Lapunk egyik informátora szerint Deme Gábor hangján nem hallatszik, hogy a gyilkosság miatt megijedt volna, és az életét féltené.

Értesülések szerint nem csak ezt a hangfelvételt játsszák le ma a bűncselekmény vádlottainak, Kun Tamásnak, Deme Gábornak valamint a bíró, a vádlottak ügyvédei és az ügyész előtt. Információink szerint ugyanis készült egy filmfelvétel is, amely Deme Gábor és Kun Tamás arcát, viselkedését rögzítette akkor, amikor először hallották a diktafon felvételét.

A filmfelvétellel vélhetően a vádlottak reakcióira kíváncsi a bíróság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.