Elszólta magát?

Bogárveszély: Orbán gyerekeit sem kímélik a poloskák?

A Gyurcsány-kormány titkosszolgálati elitjét érintő, a katonai ügyészség által nyomozott büntetőügyek egyikének sértettje Orbán Viktor miniszterelnök és szűk családja, valamint Kövér László házelnök lehet.

2011.09.01 07:07MTI

Ez derül ki a Heti Válasz mai számában megjelent összeállításból. A Magyar Nemzet úgy tudja, bizonyítékok kerülhettek elő Laborc Sándor korábbi titkosszolgálati vezető hivatali laptopjáról is.

Nem a lehallgatási botrányba kevert UD Zrt.-vel összefüggésben, hanem az Orbán Viktorról és Kövér Lászlóról az egykori Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) számítógépein talált adatsorok kapcsán kérdezte a közelmúltban a Budapesti Katonai Ügyészség a nemzetbiztonsági bizottság korábbi tagjait - közölte a Heti Válasz.

A lap értesülései szerint az eljárás az elhárítást jelenleg is irányító Balajti László feljelentése nyomán indult ismeretlen tettes ellen.

A szervezet számítógépein több olyan telefonbeszélgetés-, híváslista- és cellainformáció-elemzés maradt vissza, amely parlamenti politikusokat érint. A Heti Válasz úgy tudja, az elhárítás egyik volt felső vezetője ,,Ovi" és ,,Bajusz" nevű mappákba mentette a vélhetően a kormányfőről és a házelnökről gyűjtött adatokat.

A Magyar Nemzet információi szerint a bizonyítékok Balajti hivatali elődjének, Laborc Sándornak a hivatali laptopjából kerülhettek elő, amelyet a tábornok még a hivatali ideje alatt egy jobbra cserélt le. A számítógép későbbi átvizsgálásakor is találhattak politikusok megfigyelésére utaló információkat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.