Az alelnök is távozni készül

Lemondott az MSZP hajdú-bihari elnöke

A párt helyi szervezete közölte: lemondott posztjáról Zsiros Zsolt, az MSZP Hajdú-Bihar Megyei Területi Szövetségének elnöke.

2011.08.08 15:44MTI

Szűkszavú közleményükben ismertetik: Zsiros Zsolt mellett Kövér Mónika alelnök is megválik posztjától a területi szövetségben.

A közleményben jelzik, hogy a politikusok nem adnak nyilatkozatot lemondásuk okairól.    

Egy hírportál hétfőn egy birtokába jutott levélre hivatkozva azt írta: 2010 őszén, az önkormányzati választások előtt a párt vezetősége megállapodott abban, hogy a megyei közgyűlési lista első helyeire Csige Tamás, Hajdúdorog, Tóth József, Polgár (a párt megyei alelnökei) és Kövér Mihály, Nyírmártonfalva polgármestere kerül azzal a kikötéssel, hogy ha ők megnyerik saját településükön a polgármester-választást, akkor önként lemondanak megyei mandátumukról.

A megállapodást azonban nem tartották be a politikusok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.