Jobbak lesznek, mint mi?

Nagy a várakozás Németországban a lengyel uniós elnökség kapcsán

Üdvözölte Németország a pénteken kezdődött lengyel európai uniós elnökséget.

2011.07.01 08:04MTI

Guido Westerwelle külügyminiszter - aki ezt megelőzően külön nyilatkozatban mondott köszönetet a magyar elnöki tevékenységért, és annak eredményei közül első helyen a Horvátországgal való csatlakozási tárgyalások lezárását emelte ki - ezúttal a varsói kormány munkájához kívánt sok sikert.

Pénteken nyilvánosságra hozott állásfoglalásában Westerwelle annak a várakozásának adott hangot, hogy a lengyel elnökség pozitív impulzusokat hoz Európa számára.

A külügyminiszter ezzel kapcsolatban kiemelte a lengyel kormány Európa iránti elkötelezettségét és az ország dinamikus gazdasági növekedését. Az Európai Uniónak ma ilyen ösztönzőkre van szüksége - szögezte le Westerwelle.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.