Mindent bevet a német cég!

Szeretnél Michael Schumacherrel vacsorázni? Csak vegyél egy Mercit...

Érdekes ajánlattal állt elő a Mercedes annak érdekében, hogy növelje az eladásait, vajon Schumi személye elég lesz hozzá?

2010.06.30 11:08autolabor.hu

Különleges ajánlattal rukkolt elő a Mercedes-Benz! Tényleg! Aki július 20-ig vásárol egyet a Mercedes-Benz Grand Prix Edition modelljei közül, exkluzív vacsorán köthet személyes ismeretséget a száguldó cirkusz egyik legismertebb szereplőével, a hétszeres világbajnok pilótával, Michael Schumacherrel.

A Mercedes-Benz kiválasztott Grand Prix Edition modelljei kívülről és belülről is felismerhetők, emlékeztetve gazdájukat és utasait a 2010-es Magyar Nagydíjra: első sárvédőjükön és középkonzoljukon megkülönböztető emblémát helyeznek el. Ezek valódiságát sorszámozott oklevél bizonyítja, melyet a Mercedes GP pilótái aláírásukkal igazolnak …

Az autóhoz a Motorsport-F1 kollekcióból összeállított ajándékcsomag jár – ilyesmivel sem akárki büszkélkedhet.

Ám az igazán nagy szám mégis egy vacsorameghívás az ügyfélnek és partnerének egy budapesti szállodában megrendezett szűk-körű vacsorára, ahol megjelenik a Mercedes GP-pilótája, Michael Schumacher is.

Ebben a nem mindennapi környezetben és társaságban kapja meg oklevelét a vevő. A részvétel a rendezvényen nem megvásárolható, más nem kap meghívást, csak az akcióban részt vevő ügyfelek.

Az akció a 2010. június 23. és július 20. között megvásárolt új Mercedes-Benz modellekre vonatkozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.