A nanobionikus bevonatok

Biztonság, védelem és kényelem nanotechnológiával

A közúti forgalomban napról-napra egyre több autós élvezi a nanotechnológia nyújtotta előnyöket.

2010.06.02 15:49ma.hu

A nanobionikus bevonatok 3 nagy alaptulajdonságáról: a biztonságról, a védelemről és a kényelemről a szerkesztőség 3 munkatársa személyesen is meggyőződhet, ha igénybe veszi a Nanobionic egyedülálló szolgáltatását: előzetes bejelentkezés alapján - motoros futárunk segítségével - ingyen és bérmentve elvégezzük autójuk szélvédőjének nanobionikus bevonatát.

A Nanobionic – minősége és megbízhatósága által - a nanobionikus bevonatok között kiemelkedő, piacvezető szerephez jutott az évek során. A Nanobionic szolgáltatási területei: szélvédőbevonat, az alufelni bevonat, a plexi bevonat és a teljes karosszéria kezelése. A nanobionikus bevonat biztonságnövelő hatását, eredményeit sorozatos tesztek támasztják alá. Kivétel nélkül minden autós vezető - legyen az nő, kamionsofőr, vagy raliversenyző - legfontosabb elvárása, hogy biztonságban érezze magát az utakon.

A nanobionikus bevonattal kezelt szélvédők lepergetik a csapadékot, ezáltal könnyen elkerülhetjük a vízfátyol kialakulását: biztosított a folyamatos kilátás, egy-egy pillanatra sem „megy el a kép”. A nanobionikus bevonatok használatával megrövidül a reakcióidő: 70 km/h-ás sebességnél akár 20 m-el is rövidebb lehet a féktávolság. A vízcseppek legurulnak a szélvédőről, kevesebbet kell használni az ablaktörlő-lapátot.

A sokak által rettegett éjszaki vezetés, esős, havas, csapadékos időben is biztonságossá válik: a kilátás 50%-kal nagyobb komfortérzetet nyújt. A nanobionikus bevonat védi a szélvédőket: megakadályozza a szennyeződését, mattulását, meggátolja a fénytörést, biztonságot nyújt a vegyszerek, sőt az UV sugárzás ellen is. A nanobionikus bevonattal szélvédőnk ellenáll a mechanikai hatásoknak: egyértelműen kevesebb lesz a karc, gépi- és kézi mosáskor sem sérül a felület.

A nanobionikus szélvédőbevonat fokozza kényelmünket. A vezetés nagyobb komfortérzetű, biztonságos lesz nemcsak éjszaka, csapadékos időben, hanem verőfényes napsütésben is, hiszen nemcsak a jegesedést tudjuk egyszerűbben eltávolítani, hanem tiszta vízzel letakaríthatóak a bogár vagy madárürülék szennyeződések is.

A nanobionikus bevonat alkalmazása tehát költségmegtakarító és környezetkímélő megoldást is jelent. A nanobionikus bevonat nanorészecskéi a szélvédőre kerülve három réteget alkotnak: Az első szorosan összekapcsolódik a felülettel, a második egy extra kemény, ellenálló réteget képez, a harmadik pedig biztosítja szélvédőnk víz- és szennytaszító felületét.

A Nanobionic bevonatok szigorú minőségi előírásoknak, követelményeknek felelnek meg.

A kezelt szélvédő esős időben is torzításmentes kilátást biztosít a vezetőnek, csökkentve a balesetveszély kockázatát.

A Nanobionic szélvédőbevonatra a gyártó fél év cseregaranciát vállal. Hat hónap elteltével a bevonat az ablaktörlő-lapát mechanikai hatásának köszönhetően kopni kezd – ami csak a hatás csökkenésében érzékelhető, szabad szemmel nem látható -, ilyenkor javasolják az ismételt kezelést.

A Nanobionic szélvédőbevonat az első olyan itthon is megvásárolható kezelés, ami mellett a nemzetközileg is elismert UNIQA Biztosító is „letette a voksát”: a fogyasztói árat (4800 Ft­+Áfa) Nanocasco kötésekor jóváírja a biztosító.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.