Fiatalos lélek Koreából

Soul: jön a Kia új tanulmánya

Genfben (is) számos tanulmányautó mutatkozik be. Többek között a Kia új márkája, a Soul - amivel a fiatalokat akarják meghódítani. Rögtön három modell jelentkezik, az egyikről majdnem értékelhető fotó is kiszivárgott.

2008.02.21 15:57ma.hu

A Toyotának bejött az új márka kitalálása: a fiatalabb korosztályokat célzó Scion szépen teljesít. Ellenpéldának ott van a Smart, ami nem tartozik a Daimler legfényesebb sikertörténetei közé.

Valószínűleg inkább a Toyota példáján felbuzdulva döntött úgy a Kia, hogy szintén előáll egy saját kistestvérrel, a Soullal. Mindjárt három tanulmányautót is bemutatnak majd, sőt: az egyikről (a Soul Burnerről) már egy kémfotót is kiszivárogtattak. Ez alapján biztosan állítható, hogy a kocsinak lesz hátsó lámpája. És hogy olyan sokat nem dolgoztak a Kia Soul átalakításával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.