Meghódítja az olaszokat a MINI

Olasz meló: íme a MINI Clubman Soho SE

Különlegességekkel és egyedi fényezéssel hódítja meg Olaszországot a MINI.

2009.12.18 19:38autolabor.hu

A MINI One, Cooper, Cooper D és Cooper S típusokhoz rendelhető Soho felszereltség öt különböző fényezést rejt: a „Horizon” kék, a „Midnight” fekete, a „Pepper” fehér, a sötét ezüst és elsőként a Clubmannél megjelenik a Fehér Ezüst, amely kontrasztba állítja a világos színt a fekete tetővel és visszapillantókkal.

Az autóhoz füstözött fényszóróburák és bi-xenon izzók tartoznak, egy exkluzív króm csomag, valamint kéttónusú fénnyel borított 16-17 collos felnik, melyeken 195/55-ös vagy 205/45-ös gumik feszülnek.

A belső térben háromféle bőr közül választhatunk, az alumínium betét mindenhol alapnak számít. A Clubman Soho értékesítése januárban kezdődik Olaszországban, ára 19,900 euró körül alakul, vagyis nagyjából 5,6 millió forintba kerül majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.