100 éves az Audi

Audi rally az éjszakában

Az Audi 100. születésnapjának alkalmából a Porsche Hungaria egy játékos ügyességi rendezvénysorozatot álmodott meg az Audi ügyfeleknek

2009.11.02 14:00ma.hu

Az Audi Rally eddig hét vidéki városban került megrendezésre, de az esemény záró futamára november 6-án, Budapesten a Porsche M5 Audi szalonjában kerül sor, ahol a szervezők a korábban már jól megszokott nappali verseny helyett egy éjszakai futammal várják a résztvevőket.

A rally rajt és cél állomása - ahogyan eddig is minden esetben - az Audi márkakereskedés lesz. A résztvevők szórakoztatására három játékállomás, és a valódi rally-élmény eléréséhez egy valós itiner szolgál majd, ami segíti őket a megközelítőleg 100km –es úton a tájékozódásban.

A budapesti éjszaka fényei, a támogatók és a Porsche Hungaria értékes nyereményei a biztosítékok arra, hogy a résztvevőknek felejthetetlen élményt nyújt majd az esemény.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.