PIRELLI versenyabroncsok - 2008

A Full Gas a Pirelli hivatalos importőre

A 2008-as szezontól kezdődően a Full-Gas a PIRELLI verseny gumiabroncsainak hivatalos magyarországi importőre. Korrekt árakkal, előrendelési kedvezménnyel tesszük vonzóvá a piac legjobb papucsait.

2008.02.13 09:40ma.hu

A DIABLO Superbike, DIABLO Rain, Diablo Supercorsa és Dragon Supercorsa Pro Special Compound abroncsok tartozak a versenyabroncs családba. A World Superbike Championship minden kategóriája (SBK, SSP, Superstock1000, Superstock600), és a GSX-R European Cup is a PIRELLI abroncsain közlekedik évek óta.

A Hungaroring körrekordját a Full-Gas Racing Team fiatal tehetsége Németh Balázs tartja Superstock SUZUKI GSX-R1000K6 motorjával, versenyen elért hihetetlen 1:52'9''-es köridővel. Ezt a szenzációs eredményt a 2007. szeptemberi Alpok-Adria futamon érte el Balázs PIRELLI DIABLO Supercorsa SC2 abroncsokon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.