Ferrari a legjobb kabrió

A Ferrari F430 Spider a legnépszerűbb nyitott kocsi

Valamit nagyon jól csináltak az olaszok, amikor kitalálták a Ferrari F430 Spidert. Harmadik alkalommal választották a legjobb nyitott kocsinak az Auto und Motor Sport olvasói. Nincs rossz ízlésük, meg kell hagyni.

2008.02.08 07:30ma.hu

A rangos lap olvasói között a Ferrari nyitott csodája lett a harmadik alkalommal is az év kedvenc nyitott autója. Gratulálunk hozzá. A szavazást harmincegyedik alkalommal rendezték meg, 20 kategóriában - jelent tehát valamit a díj.

Az első hely akkor is elismerésre méltó, ja hozzátesszük, hogy a tiezenegy országra kiterjedő szavazásban 12 százalékot kapott - a mezőny tehát figyelemreméltó volt, és azt sem kell elfelejtenünk, hogy az emberek csalfák: hamar találnak új kedvencet. Mégis: harmadik alkalommal jött össze a trófea, amit az olasz cég vezetője Stuttgartban át is vett.

Csak meg ne unja az állandó köszönetnyilvánítást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.