Ilyen lesz az új Accord

Megvannak az első képek az új Honda Accordról

A Honda közzétette a 2008-as Genfi Autókiállításon bemutatkozó új Accord első képeit. Kimagasló minősége révén az új kocsi minden téren felveszi a versenyt a D szegmens vezető szereplőivel. Sportos, dinamikus, és Euro 5-kompatibilis. Mi kell még?

2008.01.30 13:41ma.hu

Sportos stílusa, élvezetes menetdinamikája szinte természetes, ugyanakkor a legkomolyabb környezetvédelmi tanúsítványok igazolják, hogy teljes motorpalettája megfelel az Euro 5 károsanyag-kibocsátási előírásoknak.

A gondosan válogatott anyagokból kialakított utastér új, rendkívül magas mércét állít a pontos illesztések és az igényes kidolgozás terén. Az utazási komfort kivételes szintjét tovább emeli, hogy mind a sofőr, mind pedig az utasok személyes tere érezhetően megnőtt.

A technikai részletek még nem nyilvánosak, de túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az új Accord mind a passzív, mind pedig az aktív biztonság terén egyedülálló teljesítményt nyújt.

Az új Accord és Accord Tourer modelleket 2008. március 4-én, 08.30-kor mutatják be a Honda standján.

Az autók értékesítése a nyár elején kezdődik.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.