Tömegbaleset az M1-esen

Ez okozhatta az M1-es autópályán történt tömegkarambolt

A környező mezőgazdasági földeken az elmúlt napokban munkálatokat végeztek, föllazították a talajt, és ez a hatalmas orkán erejű szél felkapta ezt a port és befújta az autópályára.

2023.03.12 13:36ma.hu

Az autópályakezelő szóvivője az RTL Híradónak arról beszélt, amint értesültek a balesetről, azonnal „megnézték a kameraképeket, amin nem nagyon lehetett látni semmit, csak annyit, hogy tűz ütött ki, ugyanis a környéken nagy volt a szél.”

Szimicsku László azt mondta, ők úgy tudják, hogy egy 20 méteres sávban egy lokális szélátfúvás keletkezett, amit az is súlyosbított, hogy a környező mezőgazdasági földeken az elmúlt napokban munkálatokat végeztek, föllazították a talajt, és ez a hatalmas orkán erejű szél felkapta ezt a port és befújta az autópályára.

"A mi információink szerint ebbe a lokális szélátfúvásba érkezett meg néhány autó. Valaki fékezni kezdett, és tulajdonképpen egy tömegkarambol alakult ki" – mondta Szimicsku László.

A helyszínen készült apokaliptikus felvételeket az alábbi videóban nézhetik meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.