Közlekedés

Idén is folytatja a BKK és a BRFK a buszsávok ellenőrzését

Január 16-17-én több mint ötven szabálytalanság miatt intézkedtek a rendőrök.

2023.01.23 11:25MTI

Idén is folytatja a BKK és a BRFK a buszsávot jogosulatlanul használó autósok ellenőrzését, amelynek részeként - január 16-17-én - több mint ötven szabálytalanság miatt intézkedtek a rendőrök - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-vel.

Az ellenőrzés közben elsősorban az M3-as metrópótló autóbuszok útvonalára, a Váci útra, a Göncz Árpád városközpont forgalmi rendjére, az Üllői útra a Szentkirályi utca vonalától, az Andrássy útra, a Bajcsy Zsilinszky útra, a Budaörsi útra, a Soroksári útra, valamint a Nagykőrösi útra, a Hegyalja útra, az Alkotás utcára, illetve az M1/M7, valamint az M5-ös autópálya bevezető szakaszaira, továbbá a belvárosi autóbusz- és trolibuszvonalakra, azok megállóhelyeire fókuszáltak - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.