Időjárás

Több út újra járható a Bükkben

A közútkezelő a szükséges munkálatok elvégzése után az ez idáig járhatatlan utat is megnyitja.

2023.01.21 16:44MTI

Részlegesen befejeződött a forgalomkorlátozás a Bükk Borsod vármegyei útszakaszain - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

Emlékeztettek rá: fakidőlések veszélye miatt ideiglenes forgalomkorlátozást vezetett be a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság péntek este 8 órától.

Közölték: a Miskolc irányából Heves vármegye felé a Bükkön keresztül vezető 2505-ös számú út, illetve Bükkszentlászló felé vezető 2519-es számú út zárását a rendőrök szombaton 12 óra 30 perckor feloldották, az utak ismét járhatók.

A 2513-as számú út Bánkút, illetve Lillafüred felé vezető szakaszon ideiglenesen lezárva marad, viszont Bánkút, illetve Mályinka közötti úton a fogalom továbbra is haladhat - írták.

Kiemelték: a közútkezelő a szükséges munkálatok elvégzése után az ez idáig járhatatlan utat is megnyitja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.