Üzemanyag-ellátás

Így tudhatja meg, melyik benzinkúton tud éppen tankolni

A Ma.hu segít, cikkünkből kiderül, hogy tudhatja meg, hogy melyik benzinkúton tud tankolni.

2022.12.06 20:54ma.hu

A Google Maps-nek van egy szolgáltatása, ami most jól jöhet. Amikor üzletet, pályaudvart vagy éttermet keresünk, a Maps mutatja, hogy mikor, milyen átlagos forgalom van. Nagyon jó ez a szolgáltatása, mert azt is mutatja milyen az aktuális forgalom. S ahol tankolni való van, ott bizony nagyobb a forgalom, sőt, várakozni is kell.

Így egyszerűen a környékünkön lévő kutakra csak rákattintunk, lejjebb görgetünk, és máris láthatjuk, hogy ott tudunk-e tankolni. Az persze nem derül ki, hogy éppen benzin vagy gázolaj van, de remélhetőleg mindkettő lesz.

Az ötletet részünkre Szima János adta, köszönjük!

A 1182 Budapest, Cziffra György út 13. szám alatti Shell kút adatai


Ugyanez 2022.12.06-án, 0:15-kor.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.