Közlekedés

Füstpróbák lesznek az M3-as metró középső szakaszán

A metróállomások körüli szellőző kivezetésein füstre lehet számítani akár többször is naponta.

2022.11.30 17:54MTI

Az utolsó füstpróbák lesznek szombat-vasárnap 8-19 óra, illetve jövő csütörtökön 23 óra és pénteken 3 óra között az M3-as metró átadásra váró szakaszán a Deák téri és a Ferenciek terei állomásokon - tudatta a Budapesti Közlekedési Vállalat Zrt. illetékes igazgatósága közleményben szerdán az MTI-vel.

Az M3-as metróvonal középső szakaszának átadás előtt álló két állomásán, a Ferenciek terén és a Deák Ferenc téren befejeződik a hő- és füstelvezető rendszer tesztelése. A metróállomások körüli szellőző kivezetésein füstre lehet számítani akár többször is naponta. Az égésterméknek azonban sem az állomások kijelölt biztonsági zónáiban, sem a felszíni füstkivezető nyílások környezetében nincs egészségkárosító hatása.

Az utolsó füstpróba helyszíne a Deák Ferenc téri állomás lesz. A Kálvin tér és Arany János utca állomások közötti szakaszon tapasztalhatnak füstkiáramlást az emberek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.