Közlekedés

Futóverseny miatt korlátozásokra kell számítani a fővárosban a hétvégén

Érdemes indulás előtt tájékozódni.

2022.10.05 20:43MTI

Futóverseny miatt közlekedési változásokra és korlátozásokra kell számítani a fővárosban a hétvégén - közölte a Budapesti Közlekedési Központ szerdán az MTI-vel.

Azt írták, hogy a SPAR Budapest Maraton okán szombat délelőtt a budai alsó és felső rakpartokon, vasárnap délelőtt és kora délután a Duna mentén a Rákóczi híd és az Árpád híd között korlátozzák részlegesen vagy teljesen a forgalmat.

A Szabadság hidat vasárnap várhatóan reggel fél tíztől kora délutánig lezárják a közúti forgalom elől, emellett a Margit hídon és az Árpád hídon is sávlezárásra kell számítani.

A rajt és a cél a XI. kerületi Pázmány Péter sétányon lesz, amelyet az előkészítési munkák miatt már pénteken lezárnak - írták.

Sok közösségi közlekedési járat forgalma is módosul, részletek a www.bkk.hu oldalon olvashatóak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.