Közlekedés

BKK: megújult a Bulcsú utca és a Bajza utca közötti gyalogos-kerékpáros alagút

A megújult átjáróban a teljes belső felületet és a külső homlokzatokat is helyrehozták.

2022.04.05 00:30MTI

Felújították a XIII. kerületi Bulcsú utcát a VI. kerületi Bajza utcával összekötő gyalogos-kerékpáros alagutat - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-vel.

A megújult átjáróban a teljes belső felületet és a külső homlokzatokat is helyrehozták, elbontották és újjáépítették a világítást, felszámolták az alagút alatt húzódó közműárkot, és kicserélték az elavult lemezburkolatot - tájékoztatott a vállalat.

Hozzátették, az aluljárónak köszönhetően külső Terézvárosból és Erzsébetvárosból a Bajza utca-Gogol utca útvonalon mintegy 10-15 perc alatt elérhetők kerékpárral a fontosabb újlipótvárosi helyszínek, mint például a Lehel Csarnok vagy az Újpesti rakpart, Újlipótvárosból pedig a Honvéd Kórház II. telephelye, az Andrássy út vagy a Keleti pályaudvar.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.